bl229

Trafikbom BL229 är en av våra mest mångsidiga bommar. Dess mycket höga prestanda och stora pålitlighet gör det möjligt att använda den i många olika applikationer: trafikstyrning, parkering, industriområden och bostadsområden.

Snabb och mjuk öppning och stängning (från 1,5 sekunder). Anpassningsbar till olika fordonsflöden. Utformad för kontinuerlig drift. Reversibla rörelser. Anpassningsbar längd. Programmerbar med styrning av trafikljus och grindar.

Läs merBroschyrVideo BIM (.rfa)Fundament

BL229 Tull

Trafikbom BL229 är en av våra mest mångsidiga bommar. Dess mycket höga prestanda och stora pålitlighet gör den tilll en mycket lämplig bom för tulltrafik.

BL229 Tull har snabb och mjuk öppning och stängning (från 0,6 sek). Anpassningsbar till olika fordonsflöden. Utformad för kontinuerlig drift. Reversibla rörelser. Anpassningsbar längd upp till 4 m. Programmerbar med styrning av trafikljus och grindar.

Läs mer  Video BIM (.rfa)Fundament

parkplus 101

ParkPlus är för enkla och säkra passager med normal öppningsfrekvens och fri bomarmslängd 2-4 m. Den finns i utförande med rak bomarmarm  (ParkPlus 100) och med vinklad bomarm med höjd från 1800 till 2400 mm (ParkPlus 101)
Öppningshastighet - från 1,2 sek.

Läs om ParkPlus100BIM (.rfa)

Läs om ParkPlus 101BIM (.rfa)

Trafikbom BL15

Trafikbom BL15 med runt bomhus och utbytbara sidopaneler är framtagen för enkla och säkra passager med normal öppningsfrekvens och fri bomarmslängd max. 4 m.
Öppningshastighet - från 1,2 sek.

Läs mer BroschyrFundament