PNG är den 2:a generationen av automatiska grindar och har tillverkats i över 20 år.

Png380
Den automatiska entrégrinden PNG380 säkerställer urskiljande kontroll både vid infart och utfart. Den genomarbetade designen gör att den passar i de flesta miljöer.
PNG381

Den automatiska entrégrinden PNG381 har normal kontroll i en riktning och extra hög säkerhetskontroll i andra riktningen. Den genomarbetade designen gör att den passar i de flesta miljöer.

Läs mer
PNG382

Den automatiska entrégrinden PNG382 har extra hög säkerhetskontroll i båda riktningarna. Den genomarbetade designen gör att den passar i de flesta miljöer.

Läs mer
PNG390
Den automatiska grinden PNG390 är utvecklad för rörelsehindrade eller andra med breda vagnar och har normal kontrollnivå i båda riktningarna. Designen gör att den passar tillsammans med den traditionella PNG380.
PNG391

Den automatiska entrégrinden PNG391 är utvecklad för rörelsehindrade eller andra med breda vagnar och har normal kontroll i en riktning och extra hög säkerhetskontroll i andra riktningen. Den genomarbetade designen gör att den passar i de flesta miljöer.

Läs mer
PNG392

Den automatiska entrégrinden PNG392 är utvecklad för rörelsehindrade eller andra med breda vagnar och har extra hög säkerhetskontroll i båda riktningarna.

Designen gör att den passar helt till den traditionella PNG382.

Läs mer