Slussar används där man kräver extra hög säkerhet. De är normalt utrustade med laminerat glas och kan levereras med t ex metalldetektering (vapenkontroll), viktkontroll, föremål kvar i slussen eller kontroll av en person per passage.

TONALI från Italien har tillverkat säkerhetsutrustningar till banker sedan 60-talet. Under 80-talet togs de första automatiska säkerhetsslussarna fram. Efter mer än 15.000 levererade enheter över hela världen har man kunskaper utöver det vanliga och är kända som en av de bästa inom sitt område med mycket hög kvalitet.

De vanligaste slussarna hittar ni längre ned på sidan. För ytterligare alternativ, kontakta oss.

SCHNEEBELI från Schweiz har sedan mitten på 70-talet levererat säkerhetsslussar till banker i Schweiz och närliggande länder. Storsäljaren, system RENO, kan kombinera säkerhet, brandskydd, materialtransport och utrymning.

TONALI TondaLightK

Tonda-serien är en snygg, säker och prisvärd familj av slussar. De är baserade på tidigare storsäljaren EM24K och finns i flera olika storlekar och med olika tillbehör. De kan levereras färdigmonterade eller i delar. Bilden Tonda Light K med tillvalet metalldetektor.

Läs mer CAD-ritning

TONALI EM24K

EM24K med den klassiska designen och alla tänkbara tillbehör har alltid varit en storsäljare. Den finns i tre olika storlekar och kan fås med passagen rakt igenom (180°) eller 90° åt höger eller vänster. EM24K kan levereras färdigmonterad eller i delar.

Läs merCAD-ritning

Reno sid 1

System RENO kan kombinera säkerhet, brandskydd, materialtransport och utrymning i ett system. 

Reno kan anpassas och utformas för många olika situationer och behov.

anim1transportdurchganganim2

Läs mer